logo_copit_10_02_09.jpg

 

Organitzen:

logo-parc.jpg

logotipPRUABvertical.jpg

PIMEC - Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya

 

 

Cicle "Esmorzars Competitivitat Industrial" [+info]

Catalunya: classes mitjanes low cost

L’accés al crèdit desmesurat i l’arribada d’immigració indiscriminada ha fet que la reducció de costos en la producció catalana hagi estat no pas per l’augment de la productivitat, sinó per la precarietat de sous, que ha repercutit en una baixa productivitat i qualitat del servei i la manufactura. Tot plegat ha creat una mena de classe baixa amb il·lusions de mitjana, cosa que és molt perillosa de cara a l’estabilitat futura del país: tant productiva com social.

Aquest acte, organitzat en el marc del Programa COPIT 2011 , forma part d'un cicle de quatre esmorzars que pretenen aportar una reflexió conjunta, a partir d’experiències pràctiques i diferents visions, que permetin a les empreses industrials  competir  a través de la innovació, millorant la seva eficiència i productivitat.

______________________________________________________________

Dia & Hora: Dijous 17 de novembre de 2011 (08:45 - 10:45 h)

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès, Cerdanyola

Programa:

08:45 - Benvinguda (es prega máxima puntualitat)

09:00 a 9:30 – Esmorzar networking

09:30 a 10:15 –Ponència a càrrec del Sr. Xavier Roig i Castelló, enginyer, MBA, empresari, assagista i ex professor del màster en globalització de la Universitat de Barcelona (www.ub.edu), conseller delegat de NIXA GROUP. Impulsor del Col·lectiu per la Correcció del Dèficit Fiscal. Col·laborador del diari ARA i autor de 'La dictadura de la incompetència' (La Campana). Ha estat membre dels consells d’administració del Port de Barcelona i de l’ICF.

10:15 a 10:45 – Taula Rodona

Inscripcions: L'assistència és gratuïta. Les places són limitades. Es requereix inscripció prèvia

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info