logo_copit_10_02_09.jpg

 

Organitzen:

logo-parc.jpg

logotipPRUABvertical.jpg

PIMEC - Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya

 

 

Cicle "Esmorzars Competitivitat Industrial" [+info]

El nou món del treball. Els reptes per a les empreses en un entorn global, mòbil, social i flexible

L’entorn de treball de les organitzacions ha evolucionat en els darrers anys cap a un món global, amb equips virtuals i distribuïts, basat en el treball en xarxa.

A més, la mobilitat dels professionals en el seu dia a dia, ha esdevingut una característica de la majoria dels treballadors de les empreses, intensificant-se el treball ‘en el tercer lloc’, més enllà del concepte de teletreball, el que també comportarà canvis en el ‘lloc de treball’ tendint a uns espais més flexibles, oberts i amb noves funcionalitats.

Finalment, l’ús intensiu de les xarxes socials, dins i fora de les nostres organitzacions modificarà la nostra manera de comunicar-nos i col·laborar amb l’entorn.

El futur del treball a les nostres organitzacions és el que s’anomena ‘treball en eixam’.

Tots aquests canvis que podríem posar sota les etiquetes de “Flexible Workplace”, “Mobile Worker”, “Information and Knowledge Worker”, “Social networking”, etc. porten associats uns reptes que les companyies han de considerar i afrontar per a garantir la seva competitivitat, eficiència i productivitat i que podem resumir en tecnologia-espai-persones.

L’objectiu de la sessió és fer un repàs a tots aquests conceptes i proposar una sèrie de bones pràctiques per a poder adoptar, amb les màximes garanties d’èxit, aquests ‘nous paradigmes’.

Aquest acte, organitzat en el marc del Programa COPIT 2011 , forma part d'un cicle de quatre esmorzars que pretenen aportar una reflexió conjunta, a partir d’experiències pràctiques i diferents visions, que permetin a les empreses industrials  competir  a través de la innovació, millorant la seva eficiència i productivitat.

______________________________________________________________

Dia & Hora: Dijous 3 de novembre de 2011 (08:45 - 10:45 h)

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès, Cerdanyola

Programa:

08:45 - Benvinguda (es prega máxima puntualitat)

09:00 a 9:30 – Esmorzar networking

09:30 a 10:15 –Ponència a càrrec del Sr. Ramon Costa, Business Productivity Advisor del MIC Productivity (www.micproductivity.com)

10:15 a 10:45 – Taula Rodona

Inscripcions: L'assistència és gratuïta. Les places són limitades. Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info