logo_copit_10_02_09.jpg

 

Organitzen:

logo-parc.jpg

logotipPRUABvertical.jpg

PIMEC - Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya
 

 

Cicle "Esmorzars Competitivitat Industrial" [+info]

És hora de canviar l'estratègia de fabricació?

Per determinar si és o no és temps de canviar la seva estratègia, cal analitzar els senyals que emeten els indicadors de l’activitat de l’empresa. Per exemple, s’està produint una caiguda en els nivells de les llistes de materials?, un augment de les necessitats de subcontractació?, cal redissenyar el portafoli de productes?, s’està allargant el cicle de les vendes?, etc.

En molts països del nostre entorn la recessió s’està acabant; i, no obstant això, les mesures per reduir costos són encara vigents. La creixent demanda dels clients ha de ser satisfeta amb la major velocitat possible però  ajustant el màxim possible el nombre de treballadors de l’empresa.

Els millors Enterprise Resource Planning (ERP) poden ajudar a millorar l'eficiència i reduir significativament els costos de producció.

La sessió analitzarà aquests problemes i, recollint les millors pràctiques internacionals, oferirà propostes de solucions que permetin afrontar i liderar el canvi en el model de negoci.

Aquest acte, organitzat en el marc del Programa COPIT 2011 , forma part d'un cicle de quatre esmorzars que pretenen aportar una reflexió conjunta, a partir d’experiències pràctiques i diferents visions, que permetin a les empreses industrials  competir  a través de la innovació, millorant la seva eficiència i productivitat.

______________________________________________________________

Dia & Hora: Dijous 10 de novembre de 2011 (08:45 - 10:45 h)

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès, Cerdanyola

Programa:

08:45 - Benvinguda (es prega máxima puntualitat)

09:00 a 9:30 – Esmorzar networking

09:30 a 10:15 – Ponència a càrrec del Sr. Joan Carles Sanjurjo, Director Comercial de Columbus (www.columbusit.es)

10:15 a 10:45 – Taula Rodona

Inscripcions: L'assistència és gratuïta. Les places són limitades. Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info