logo_copit_10_02_09.jpg

 

Organitzen:

logo-parc.jpg

logotipPRUABvertical.jpgPIMEC - Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya 

Encontre COPIT de col·laboració empresarial:
sectors industrials transformadors i serveis avançats
a la indústria

El programa COPIT pretén fomentar la cooperació empresarial entre les empreses i altres institucions que generen tecnologia, a l’entorn dels parcs científics i tecnològics, i les empreses i entitats d'arreu del país amb l’objectiu final de millorar la competitivitat de les Pimes [Veure dossier de presentació].

Per assolir els seus objectius a Catalunya s'ha previst la celebració de varis encontres empresarials per sectors a Cerdanyola (PTV i PRUAB), Barcelona (22@), Mataró (TCM) i Lleida (PCTA).

L'encontre de Cerdanyola, organitzat conjuntament pel Parc Tecnològic del Vallès (PTV) i el Parc de Recerca UAB (PRUAB), està programat pel divendres 25 de novembre de 2011, i es farà a l'edifici del Centre d'Empreses de Noves Tecnologies del PTV.

Participants:Empreses i entitats vinculades als sectors industrials manufacturers i/o serveis avançats a la indústria.[Veure relació d'inscrits]

Descripció:

· Els encontres bilaterals. Reunions programades entre empreses, entitats i/o grups de recerca afins que es fixen atenent a les preferències expressades per les parts.

· La durada màxima de les mateixes és de 15 minuts.

· Els objectius són: 1.Establir un primer contacte entre entitats amb opcions de poder treballar conjuntament. 2. Definir les bases per a una futura col·laboració. 3. Ampliar el mercat i les possibilitats de negoci.

Fases i terminis:

· Per participar cal que les entitats complementin i retornin al PTV el formulari d’inscripció.

· Cada tres dies s'enviarà l'últim llistat d'inscrits. El darrer enviament serà el 18 de novembre.

· Els inscrits hauran de facilitar, abans del 22 de novembre, la selecció  d’entitats amb les que desitjarien reunir-se.

Inscripcions:Cal complimentar i retornar al PTV el formulari d’inscripció abans del 18 de novembre de 2011.
 

Col·laboren: