logo_copit_10_02_09.jpg

 

Organitzen:

logo-parc.jpg

logotipPRUABvertical.jpg

PIMEC - Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya 

Encontre COPIT de col·laboració empresarial:
sectors aigua, energia i mediambient

El programa COPIT pretén fomentar la cooperació empresarial entre les empreses i altres institucions que generen tecnologia, a l’entorn dels parcs científics i tecnològics, i les empreses i entitats d'arreu del país amb l’objectiu final de millorar la competitivitat de les Pimes [Veure dossier de presentació].

Per assolir els seus objectius a Catalunya s'ha previst la celebració de varis encontres empresarials per sectors a Cerdanyola (PTV i PRUAB), Barcelona (22@), Mataró (TCM) i Lleida (PCTA).

En el cas de Cerdanyola es realitzaran dues trobades, una centrada en el sector de l'aigua, energia i mediambient, organitzada pel Parc Tecnològic del Vallès (PTV), i l'altra al voltant del sector biomèdic [+info], organitzada pel PRUAB. Ambós encontres tindran lloc el proper 19 de novembre,de 09:30h a 14:00h,a l'Edifici Eureka del Parc de Recerca de la UAB (Campus Universitat Autònoma de Barcelona).

ENCONTRE EMPRESARIAL. SECTOR AIGUA, ENERGIA I MEDIAMBIENT

Participants:Empreses i entitats vinculats als sectors aigua, energia i mediambient.[Veure relació d'inscrits]

Descripció:

· Els encontres bilaterals. Reunions programades entre empreses, entitats i/o grups de recerca afins que es fixen atenent a les preferències expressades per les parts.

· La durada màxima de les mateixes és de 15 minuts.

· Els objectius són: 1.Establir un primer contacte entre entitats amb opcions de poder treballar conjuntament. 2. Definir les bases per a una futura col·laboració. 3. Ampliar el mercat i les possibilitats de negoci.

Fases i terminis:

· Per participar cal que les entitats complementin i retornin al PTV el formulari d’inscripció.

· Cada tres dies s'enviarà l'últim llistat d'inscrits. El darrer enviament serà el 12 de novembre.

· Els inscrits hauran de facilitar, abans del 15 de novembre, la selecció  d’entitats amb les que desitjarien reunir-se.

Inscripcions:Cal complimentar i retornar al PTV el formulari d’inscripció abans del 12 de novembre de 2010.
 

 

Col·laboren: