Les jornades
del PTV


Cap a un nou creixement empresarial intel·ligent

Com assegurar una dinàmica de creixement sostingut i rendible basada en la innovació. Una proposta d'actuació efectiva per a un nou context.

Les empreses que han sobreviscut a la crisi gaudeixen ara d'un escenari encoratjador. Un euro baix i un preu del petroli acotat donen la possibilitat de repensar l'estratègia i enfocar el creixement a mitjà termini. Però el nou creixement no es pot fonamentar només en l'exportació, en vendre el mateix en un altre lloc del món, sinó que a aquest vector de creixement s'ha de sumar ara el de la innovació. La innovació no només és el motor per al desenvolupament dels negocis existents sinó també per a la creació de nous negocis, és la base més sòlida sobre la qual sustentar un nou model de creixement.

Aquesta xerrada col•loqui presenta un model provat de creixement intel•ligent basat en la innovació i proposa una línia d'acció per a la seva aplicació en les PIMES, sustentada en una dilatada experiència. Com desenvolupar i millorar els negocis actuals?, Com crear i incorporar nous negocis de manera permanent? Com implantar les tecnologies, eines i coneixements que ho facin possible?...

El programa previst és:

• Més enllà de la internacionalització: La innovació, nou motor de creixement empresarial
• Però, quin tipus d'innovació segons el moment de desenvolupament del sector?
• Els tres vectors de creixement: on?, en què? i com?
• Com posar en marxa un programa de creixement intel·ligent. Un full de ruta.
• Col·loqui final

Ponent: Sr. Xavier Ayneto, fundador i CEO d'Ideas2Value Network i consultor certificat per la AQPE en Estratègia i Gestió de la Innovació de Nivell 8, amb mes de 30 anys d'experiència com a consultor, directiu, emprenedor y docent en el àmbit de la innovació.

Sr Xavier Gallardo, membre fundador i coordinador de l'àrea de gestió de projectes complexos d'Ideas2Value Network. Sòci i assessor tècnic de Novatec Asesoría.

 

Dia i hora

Dimarts 28 d'abril de 2015, de 17:00h a 18:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores