Les jornades
del PTV


Inversions més enllà dels dipòsits o la borsa: el Crowdlending o la Renda Fixa del futur

Tradicionalment molts ens hem deixat portar per la inèrcia de la onada bancària i hem invertit, quasi sense pensar, en productes que s'ofereixen a discreció des de les entitats financeres tradicionals: plans de pensions, dipòsits bancaris, fons de renda fixa o variable, o fins i tot productes més sofisticats però més opacs pel que fa a la veritable dimensió del risc (preferents, swaps o altres estructurats).

Durant la jornada, a més de la necessària anàlisi de les variables d'inversió tradicionals (rendibilitat, costos, risc, volatilitat, liquiditat, etc.) s'exposarà el que alguns experts ja anomenen "la renda fixa del futur": el Crowdlending.

Quins avantatges té respecte la renda fixa tradicional? Què fa que petits inversors, clients de banca privada o fins i tot fons de pensions hi estiguin invertint? Un 7% de rendibilitat neta amb un risc moderat té sentit avui en dia?

Arboribus, a través d'un sistema totalment online, ha desintermediat el sector dels préstecs bancaris i facilita que inversors privats puguin fer préstecs a Pimes de forma molt àgil, segura i rendible.

Arboribus és una de les empreses de crowdlending líders al mercat i ja compta amb prop de 1.900 inversors registrats.

Aquesta jornada s'adreça a:

• Empresaris, directius i gestors de patrimonis que busquin conèixer nous i innovadors productes d'inversió i analitzar els seus avantatges respecte els productes tradicionals d'inversió.

• Estalviadors i inversors particulars que vulguin millorar els seus coneixements sobre nous productes d'inversió atractius i amb impacte en l'economia productiva.

El programa previst és:

16.00h Benvinguda.
16.15h Ponència del Sr. Josep Nebot, soci fundador i conseller delegat  d'Arboribus.
16.45h Col·loqui.amb el Sr. Fran de la Torre, director del departament de consultoria estratègica i finançament de PIMEC.
17.15h Clausura.

 


Dia i hora

Dilluns 13 d'abril de 2015, de 16.00h a 17.15h.

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores