Les jornades
del PTV


Com ser realment una empresa orientada al client: una transformació estratègica
i cultural

En els temps de canvis i de desafiaments continuats que amenacen la supervivència de moltes empreses, és cabdal que aquestes facin una aposta decidida per la seva competitivitat. La proposta estratègica que això ho garantitza és clara: posar el client en el centre i com a prioritat d'actuació.

En cultures organitzatives ja desfasades aquesta tasca era exclusiva del departament comercial o dels professionals vinculats directament a la venda. El nou paradigma rau en què tots els treballadors, des de la recepció fins a l'alta direcció, tot passant pels rols administratius, tècnics i productius, contribueixin a la satisfacció del client i a l'èxit comercial. D'aquesta manera, l'empresa aconseguirà incrementar la seva facturació i el seu benefici, sense la necessitat de retallar o reduir la despesa, tot millorant els processos, potenciant la motivació i el compromís dels col.laboradors, i incrementant el nombre de clients, les vendes i, en conseqüència, els ingressos de la companyia.

El programa previst és:

• El canvi de paradigma: de l'orientació al producte a l'orientació al client, a l'excel.lència en el servei i a les experiències memorables.

• L'aposta estratègica i la nova cadena de valor: empleats motivats - clients satisfets - resultats de negoci.

• Les polítiques funcionals: visió holística i alineada vers el Client en majúscules.

• Les accions operatives: els líders d'equips com a pedra angular i veritables catalitzadors de posar al client en el centre en el dia a dia de l'organització.

• Els indicadors: mètriques i eines de mesura per a la satisfacció de clients interns i externs.

Ponent: Iñaki Bustínduy Cruz és soci-consultor d'H&B Human and Business i membre fundador del projecte EOC Empresa Orientada Cliente. També és professor en diverses escoles de negoci i autor de diversos llibres al voltant de la direcció estratègica, la gestió dels recursos humans i les habilitats directives.


Dia i hora

Dimarts 24 de març de 2015, de 09:30 a 11:30h.

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores