Les jornades
del PTV


Multiplica els resultats del teu equip

Lideres un equip? T'agradaria conèixer les claus per multiplicar els resultats en aquest 2015? Vols millorar el clima i les relacions entre els seus membres? Vols convertir-te en el la millor líder per al teu equip?

Cada vegada és més important i un element clau per al rendiment i la millora de resultats d’una Organització o empresa del S.XXI, el fet que les persones siguin capaces de treballar com un veritable equip.

Perquè aquest fet sigui possible, en Josep Moulines ens presenta en aquesta sessió els elements clau per sembrar la llavor d’un veritable equip de persones orientat a l’èxit i als resultats.

Ponent: Sr. Josep Moulinés, expert en desenvolupament organitzatiu saludable i millora del rendiment en equips. Psicòleg d’organitzacions. Coach professional certificat (PCC) per la ICF (International Coach Federation). Coach d’organització i sistemes relacionals (ORSC) per The Center of Right Relationships (CRR Global). Màster en organització i direcció de RRHH per la Universitat Pompeu Fabra. PMD per ESADE.

Director a Lapica Companies. Col·laborador acadèmic a ESADE, Diputació de Barcelona, el Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC), ACM, UAB, entre d'altres. Col•laborador responsable de la secció “Persones i empreses” a la TV de Cardedeu. Columnista d’empresa i Recursos Humans en la publicació “Món Empresarial”. Formador i conferenciant en Habilitats Directives, Management, Coaching, Lideratge, RH, Sistemes Relacionals, d'entre les principals disciplines.


Dia i hora

Dimecres 4 de març de 2015, de 09:30 a 11:30h.

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores