Cicle de debats d'innovació


Debat d'innovació

El Front-end de la innovació, des de la identificació de l'oportunitat fins l'especificació del projecte

El Parc Tecnològic del Vallès i Ideas2Value Network hem dissenyat un cicle de debats. oberts a la participació i aportació d’experts i del públic assistent, per abordar temes relacionats amb la gestió estratègica de la innovació.

El nostre entorn socioeconòmic està canviant de forma radical i accelerada. En aquest context, la innovació, principal font d’avantatge competitiu i creixement en una societat avançada, està patint també canvis radicals. Però, en què consisteixen aquests canvis?, quines són les seves implicacions en la forma d'abordar la innovació a nivell empresarial?, on trobar les oportunitats per crear valor?, per què ara és urgent prioritzar l'execució sobre la ideació? quin paper hi juguen les persones?

El Front-end de la innovació, des de la identificació de l'oportunitat fins l'especificació del projecte

Les fases inicials del procés d’innovació, estan lligades tant a la identificació d’oportunitats com a la generació d’idees i creació de nous conceptes.

En aquest debat volem analitzar el paper de les eines de creativitat (tant psicològica com a tècnica), i de les eines estratègiques com la vigilància i la previsió durant aquesta fase, juntament amb la gestió del procés.

El programa previst és:

Dia i hora

Dilluns 2 de març de 2015 de les 16:00 a les 18:30 hores

Lloc

Centre d'Empreses
de Noves Tecnologies,
Parc Tecnològic del Vallès

Inscripcions


L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix
inscripció prèvia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info

Entitats col·laboradores