Cicle de debats d'innovació


Debat d'innovació

Emprenedoria i intraempreneduria innovadors per a un entorn en canvi accelerat

El Parc Tecnològic del Vallès i Ideas2Value Network hem dissenyat un cicle de debats. oberts a la participació i aportació d’experts i del públic assistent, per abordar temes relacionats amb la gestió estratègica de la innovació.

El nostre entorn socioeconòmic està canviant de forma radical i accelerada. En aquest context, la innovació, principal font d’avantatge competitiu i creixement en una societat avançada, està patint també canvis radicals. Però, en què consisteixen aquests canvis?, quines són les seves implicacions en la forma d'abordar la innovació a nivell empresarial?, on trobar les oportunitats per crear valor?, per què ara és urgent prioritzar l'execució sobre la ideació? quin paper hi juguen les persones?

Emprenedoria i intraempreneduria innovadors per a un entorn en canvi accelerat

L'emprenedor és el protagonista en la creació de noves empreses innovadores, però també en el desenvolupament de nous negocis en el si de companyies establertes.

En aquest debat volem analitzar el paper que juguen els emprenedors en el desenvolupament de la innovació empresarial, així com els canvis d'enfocament necessaris per tenir èxit en un entorn impredictible i de canvi accelerat.

El programa previst és:

Dia i hora

Dilluns 16 de febrer de 2015 de les 16:00 a les 18:30 hores

Lloc

Centre d'Empreses
de Noves Tecnologies,
Parc Tecnològic del Vallès

Inscripcions


L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix
inscripció prèvia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info

Entitats col·laboradores