Cicle de debats d'innovació


Debat d'innovació

El back-end de la innovació, des de l'execució del projecte fins a l'explotació dels resultats

El Parc Tecnològic del Vallès i Ideas2Value Network hem dissenyat un cicle de debats. oberts a la participació i aportació d’experts i del públic assistent, per abordar temes relacionats amb la gestió estratègica de la innovació.

El nostre entorn socioeconòmic està canviant de forma radical i accelerada. En aquest context, la innovació, principal font d’avantatge competitiu i creixement en una societat avançada, està patint també canvis radicals. Però, en què consisteixen aquests canvis?, quines són les seves implicacions en la forma d'abordar la innovació a nivell empresarial?, on trobar les oportunitats per crear valor?, per què ara és urgent prioritzar l'execució sobre la ideació? quin paper hi juguen les persones?

El back-end de la innovació, des de l'execució del projecte fins a l'explotació dels resultats

La fase d'execució de la innovació està prenent dia a dia un paper més preponderant ja que l'èxit final depèn essencialment d'ella. No n'hi ha prou amb tenir bones idees sinó que cal saber materialitzar-les en uns terminis cada vegada més curts.

En aquest debat analitzarem metodologies orientades a l'excel·lència operativa en aquesta fase de la innovació com són els processos stage-gate o el agile project management entre d'altres..

El programa previst és:

Dia i hora

Dilluns 16 de març de 2015 de les 16:00 a les 18:30 hores

Lloc

Centre d'Empreses
de Noves Tecnologies,
Parc Tecnològic del Vallès

Inscripcions


L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix
inscripció prèvia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info

Entitats col·laboradores