Cicle de debats d'innovació


Debat d'innovació

L'economia de la innovació: finançament,
fiscalitat i gestió econòmica

El Parc Tecnològic del Vallès i Ideas2Value Network hem dissenyat un cicle de debats. oberts a la participació i aportació d’experts i del públic assistent, per abordar temes relacionats amb la gestió estratègica de la innovació.

El nostre entorn socioeconòmic està canviant de forma radical i accelerada. En aquest context, la innovació, principal font d’avantatge competitiu i creixement en una societat avançada, està patint també canvis radicals. Però, en què consisteixen aquests canvis?, quines són les seves implicacions en la forma d'abordar la innovació a nivell empresarial?, on trobar les oportunitats per crear valor?, per què ara és urgent prioritzar l'execució sobre la ideació? quin paper hi juguen les persones?

L'economia de la innovació: finançament, fiscalitat i gestió econòmica

En temps de recursos escassos, la gestió econòmica del procés d'innovació és un dels factors claus d'èxit.

En aquest debat volem revisar aquest important tema, no només pel que fa als instruments clàssics de finançament públic i privat, subvenció i desgravació fiscal, sinó també considerant les noves possibilitats que estan sorgint com el crowdfunding, el crowdlending, o el patent box i el paper que aquestes poden jugar.

El programa previst és:

Dia i hora

Dilluns 2 de febrer de 2015 de les 16:00 a les 18:30 hores

Lloc

Centre d'Empreses
de Noves Tecnologies,
Parc Tecnològic del Vallès

Inscripcions


L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix
inscripció prèvia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info

Entitats col·laboradores