Les jornades
del PTV


Com afecta la reforma fiscal a les fundacions i a altres entitats sense finalitat de lucre?

El proper mes de gener de 2015 entrarà en vigor un paquet de mesures fiscals (Reforma de la Llei de l’Impost de Societats; modificacions en la Llei de l’IVA i modificacions en la Llei de l’IRPF) que afectaran a tots els contribuents però, singularment, afectarà especialment a les fundacions, associacions i resta de entitats sense finalitat de lucre.

Aquestes mesures, junt amb altres normes que ja han entrat en vigor durant aquest any, com es el cas de la Llei de Transparència, farà modificar la forma de gestionar-les des del punts de vista comptable i fiscal.

Aquesta jornada va dirigida als gestors de les fundacions i les entitats sense finalitat de lucre, entre les que trobem les assocacions empresarials, fundacions i altres organismes de recerca, clubs esportius, entitats culturals, d'esboarjo, comunitats de propietaris, partits polítics, sindicats, etc.

Durant hora i mitja passarem revista als canvis produïts per la entrada en vigor de totes aquestes normes.

Dia i hora

Dimecres 17 de desembre de 2014, d'16:30 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponent

Sr. Francisco Hidalgo Martínez, Auditor de comptes i Administrador de Goldwater & Partners,

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores