Les jornades
del PTV


Com transformar les noves idees en valor?
El repte de l'execució


Una anàlisi sobre les principals causes per les que moltes noves idees no arriben a materialitzar-se en innovacions exitoses,
i les seves possibles solucions

Moltes idees fracassen perquè no assoleixen un grau de desenvolupament i maduresa suficient per ser valorades pels que les han d'impulsar fins al mercat, o per implantar-les de manera fiable en les unitats de negoci existents. Altres moren pel desinterès, i fins i tot rebuig, de les pròpies organitzacions.

Centres d'investigació, universitats, emprenedors, hospitals, i unitats d'innovació empresarials, veuen molt reduïda per aquest motiu la seva capacitat de materialitzar les innovacions i, en conseqüència, la seva capacitat per generar valor. Per què moltes innovacions moren en l'anomenat "vall de la mort"?, per què és tan difícil innovar en una organització ja madura, d'altra banda excel·lent en les seves operacions diàries?, per què algunes innovacions objectivament prometedores no són recolzades en el si de les organitzacions?, quines solucions efectives existeixen per resoldre les dificultats associades a l'execució de la innovació?

Durant aquesta jornada analitzarem aquestes dificultats i plantejarem algunes estratègies i eines existents per a superar-les, finalitzant amb un col·loqui obert amb el ponent.

El programa previst és:

• Tenim una gran idea però…. perquè no aposten per ella?
• Hem arribat al mercat però…. perquè no aconseguim créixer?
• Ja som una empresa madura però… perquè ara ens costa més innovar?
• Possibles solucions i col:loqui final

Ponent; Sr. Xavier Ayneto, fundador i CEO d'Ideas2Value Network i consultor certificat per la AQPE en Estratègia i Gestió de la Innovació de Nivell 8, amb mes de 30 anys d'experiència com a consultor, directiu, emprenedor y docent en el àmbit de la innovació.

 

Dia i hora

Dilluns 15 de desembre de 2014, d'16:30 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores