Les jornades
del PTV


El Barcelona Synchrotron Park, una nova referència en matèria de CPDs

El Barcelona Synchrotron Park (BSP), també conegut localment com a Parc de l'Alba, és un projecte estratègic del govern català que té, entre altres reptes, el de posicionar-se com un clúster de referència internacional per acollir Centres de Processament de Dades (CPDs).

Ubicat al costat del Parc Tecnològic del Vallès, el BSP acaba de finalitzar les obres d'una parcel·la de 42.000 m2 especialment dissenyada per acollir CPDs (Tier IV) i està treballant amb Malàisia per dissenyar un CPD compartit amb connexió punt a punt entre la ciutat de Cyberjaya i el BSP per tal d'oferir a les empreses d'ambdos costats una connectivitat i un emmagatzematge d'alt nivell entre el sud-oest d'Europa i el sud-est asiàtic.

Aquesta jornada, que inclou la visita del BSP, està destinada a totes les empreses i les persones que volen saber-ne més sobre aquesta nova oferta a Barcelona en matèria de CPDs.

El programa previst és:

• 11:30h - Presentació del Barcelona Synchrotron Park, Pere Solà, director BSP
• 11:50h - L'aposta del BSP pels CPDs, parcel·la Tier IV i District Cooling, Carlos Dapena, BSP
• 12:10h - Un CPD compartit entre Malàisia i Catalunya, Lluís Gironella, B barcelona consulting, soci tecnològic del BSP
• 12:30h - Visita de les instal·lacions del BSP (el BSP és contigu al PTV, on es portarà a terme aquesta reunió)
• 13:30h - Fi de la jornada

 

Dia i hora

Dimarts 16 de desembre de 2014, d'11:30 a 13:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores