Les jornades
del PTV


Invertir en projectes empresarials: 6 possibilitats diferents per a invertir en projectes concrets

Inversió participativa amb Syndesi Mentors

El crowdfunding és un instrument que permet a emprenedors i/o empreses en fases de creixement obtenir el suport financer "més popular" a través de les micro-aportacions que fan múmtiples inversors/estalviadors.

Sýndesi Mentors, ubicada al Parc Tecnològic del Vallès, creu en el poder de la diversificació tant en favor dels emprenedors com en favor dels inversors. Per als primers els dóna més llibertat per a desenvolupar el propi projecte fidels a la seva missió i els seus valors, tenint alhora un compromís amb un nombre major de persones. Per als inversors es minora el risc que comporta invertir en start-up’s diversificant les inversions en molts projectes diferents, fent mini- o micro-inversions en projectes de diferents sectors, àmbits i objectius.

Aquesta nova manera d’invertir i recolzar projectes està creixent de forma exponencial a tot el món i significa la democratització de la inversió sense intermediaris. A més és una forma de fer créixer la nostra economia més propera (en qualsevol dels sentits que li vulguem donar a la paraula) sense que ho controlin grans corporacions de cap tipus, sinó de forma democràtica (cadascú aposta pels projectes que vol lliurement).”

Aquesta jornada s'adreça a inversors i estalviadors que vulguin ajudar al teixit industria i emprenedor del país a desenvolupar-se i a participar en la participació del seu capital. Sýndesi analitza, ajuda i valora els projectes que han superat els seus filtres. Presentem diferents projectes alhora, per a buscar la minoració del risc a través de la diversificació. Qualsevol estalviador hi pot participar amb quantitats a partir de 2000 €.”

El programa previst és:

 • Presentació general de Sýndesi per a inversors.

 • 6 possibilitats per a inverir.

  • Un projecte empresarial que funciona i vol créixer.
  • Un software per a empreses d'alimentació.
  • Un projecte social i empresarial d'alta qualitat i disseny.
  • Un projecte tecnològic basat en xarxes socials.
  • Un projecte de biotecnologia.
  • Un projecte innovador basat en noves eines per a l'educació.

 • Com hi podem invertir i precs i preguntes.
 

Dia i hora

Dilmecres 8 d'octubre de 2014, de 12:00 a 13:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Xavier Hernàndez, Managing Director de Sýndesi Mentors

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si desea recibir más información sobre estas jornadas, aaí como de otras noticias y eventos relacionados con la Ciencia y la Tecnología, subscrívase en PTV Info
Entidades colaboradoras