Les jornades
del PTV


Bonificacions de les quotes a la Seguretat Social del personal adscrit a projectes de R+D+i
(PIME innovadora)

El 14 de setembre de 2014 ha entrat en vigor el Reial Decret 475/2014, de 13 de juny, sobre bonificacions en la cotització a la Seguretat Social del personal investigador.

Aquesta norma estableix una bonificació del 40% a les aportacions empresarials a les quotes de la Seguretat Social per contingències comuns respecte del personal investigador que es determina.

A llarg de la presentació es farà un estudi del Reial Decret i de les condicions que han de tenir les empreses per acollir-se a aquesta bonificació.

També es parlarà de la compatibilitat entre aquesta bonificació i la deducció en les quotes tributàries de l’Impost sobre Societats, amb especial atenció a la posada en marxa del nou segell “PIME innovadora” que permetrà compatibilitzar els dos beneficis, així com de les obligacions i condicions que l'empresa ha de cumplir per obtenir-lo.

Dia i hora

Dilluns 13 d'octubre de 2014, de 17:00 a 19:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponent

Sr. Francisco Hidalgo Martínez, Auditor de comptes i Administrador de Goldwater & Partners,
Sra. Mari Carmen Rodríguez García, Diplomada en relacions Laborals en PROCER, Assessoria Fiscal i Comptable,

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores