Les jornades
del PTV


Cicle "Organitzacions amb ànima, vides amb sentit: Gestió responsable"

Sessió "El contracte psicològic a partir de la selecció, l'acollida i la integració"

Per què sovint no acaben d’encaixar les persones que seleccionem o que canviem de lloc de treball? Com podem mantenir i augmentar el seu compromís i motivació?... i fer que aquests perdurin. Què se’ns escapa? Com podem accelerar la productivitat en noves incorporacions?

Objectius de la sessió:

• Donar resposta a aquestes preguntes i les claus per construir el que en psicologia anomenem “contracte psicològic”.
• Fer-ho a partir del primer contacte que es produeix amb les persones al llarg d’un procés de selecció, en el moment de la seva acollida i durant el procés d’integració.
• Conèixer elements que augmenten el compromís i la motivació de les persones, alhora que acceleren el seu procés d’integració.
• Aprofundir en els guanys que suposa invertir en el contracte psicològic i l’impacte que aquest té en l’organització, en els equips de treball i en el compte de resultats.

Públic objectiu: empresaris/es, directors/es de Recursos Humans o personal a càrrec de la funció de gestió de personal, responsables de selecció de personal, caps d’equip o d’àrea funcional amb personal a càrrec, i totes aquelles persones que participen en processos interns de selecció, acollida i integració de persones.

Ponent: La sessió serà a càrrec de Josep Moulines, emprenedor i propietari de Lean Up, executive & Relationship Systems Coach certificat per la International Coach Federation (ICF), psicòleg industrial y d’organitzacions, PMD per ESADE, Màster en Direcció de Recursos Humans, Consultor d’Organització i Recursos Humans, Formador i Conferenciant en Habilitats Directives, Management, RRHH, Coaching, Lideratge i Actitud Emprenedora. [+info]

Josep Moulines és expert en desenvolupament i gestió del canvi en persones, equips i organitzacions. És col·laborador acadèmic a ESADE, DIBA, CINC, UAB entre altres.

 

Dia i hora

Dimarts 14 d'octubre de 2014, d'09.30 a 11:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si desea recibir más información sobre estas jornadas, aaí como de otras noticias y eventos relacionados con la Ciencia y la Tecnología, subscrívase en PTV Info
Entidades colaboradoras