Les jornades
del PTV


Sýndesi Mentors: una plataforma de mentors i crowdfunding especialitzada en innovació i tecnologia

Amb la paraula Sýndesi que prové del grec (σύνδεση) i significa connexió, definim la nostra idea principal, esdevenir connexió entre projectes emprenedors i possibles inversors. Aquesta paraula unida amb Mentors o Crowdfunding ens defineix com a projecte a les nostres dues àrees principals.

Sýndesi Mentors vol ajudar als projectes innovadors i/o tecnològics a esdevenir "Ready to invest" (apunt per a rebre inversió) per a fer la recerca al mercat del finançament amb certes garanties d'èxit. Sýndesi Mentors ajuda els projectes emprenedors mitjançant el suport i la validació dels seus experimentats mentors.

Sýndesi Crowdfunding és una plataforma crowdfunding per donar el suport financer més popular als projectes. A través de micro-aportacions els projectes acceptats per l'equip de Sýndesi aconsegueixen la totalitat o part de les seves necessitats financeres. També volem posar a disposició de projectes culturals, artístics, esportius o socials la plataforma per aconseguir el micro-mecenatge amb recompenses o a través de donacions.

A Sýndesi Mentors creiem en el poder de la diversificació tant en favor dels emprenedors com en favor dels inversors. Per als primers els dóna més llibertat per a desenvolupar el propi projecte fidels a la seva missió i els seus valors, tenint alhora un compromís amb un nombre major de persones. Per als inversors es minora el risc que comporta invertir en start-up’s diversificant les inversions en molts projectes diferents, fent mini- o micro-inversions en projectes de diferents sectors, àmbits i objectius.

Aquesta nova manera d’invertir i recolzar projectes està creixent de forma exponencial a tot el món i significa la democratització de la inversió sense intermediaris. A més és una forma de fer créixer la nostra economia més propera (en qualsevol dels sentits que li vulguem donar a la paraula) sense que ho controlin grans corporacions de cap tipus, sinó de forma democràtica (cadascú aposta pels projectes que vol lliurement).”

El programa previst és:

• Què és el crowdfunding i tipus diferents de crowdfunding.
• Presentació de la nova plataforma d'inversió col·lectiva i participativa.
• Què cal per a poder participar com a projecte.
• Com puc invertir-hi?
• Dubtes i preguntes.

 

Dia i hora

Dilluns 16 de juny de 2014, de 16:00 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Xavier Hernàndez, Managing Director de Sýndesi Mentors

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si desea recibir más información sobre estas jornadas, aaí como de otras noticias y eventos relacionados con la Ciencia y la Tecnología, subscrívase en PTV Info
Entidades colaboradoras