Les jornades
del PTV


Jornada "Com deixar de fumar i aprimar-se amb l'ajut de la hipnosi"

Quantes vegades has intentat deixar de fumar?
Quantes vegades has volgut aprimar-te?
Has fet dietes i has tornat a guanyar de pes?

Tots tenim hàbits poc saludables que requereixen un esforç tan gran que hi acabem tornant.

La hipnosi facilita l’accés al canvi d’hàbits, ja que actua a nivell conscient i inconscient. Suposa una harmonització del desig i el comportament, i ajuda a eliminar els fonaments dels hàbits no desitjats, facilitant construir nous comportaments. Per això els canvis són naturals, i no requereixen una gran força de voluntat.

Amb el nostre mètode no cal que facis cap esforç per deixar de fumar. Només necessites el teu compromís i seguir totes les indicacions del procés. Un cop hagis deixat de fumar no tindràs ansietat ni hauràs de fer cap esforç per no fumar. Senzillament n’hauràs deixat de tenir ganes.

El programa previst és:

Com funciona la hipnosi
Com actua en el cervell
Com deixar de fumar i aprimar-se naturalment
• Casos d'èxit.
Qui desitgi participar-hi, podrà experimentar en grup una sessió d'hipnosi ericksoniana

Ponents: La jornada anirà a càrrec dels socis directors de NEXT Human Engineering.

Núria Prenafeta, Màster en Neuro-linguistic Programming, Preparadora Mental, certificada en Design Human Engineering i Especialista en Psicoteràpia i Hipnosi Ericksoniana. ACC per la International Coach Federation, acreditada en coaching personal, executiu, organitzacional i polític. Llicenciada en Filologia Hispànica i Catalana, i Advanced Management Program de l’IE Business School.

Miquel S.Nonell, Expert en Psicoteràpia i Hipnosi Ericksoniana, Coach Executiu, Personal i d’Equips, membre de la International Coach Federation, Licensed of Neuro-Linguistic Programming, certificat en Preparació Verbal. Estudis de medicina a la UB, Postgrau en Business Administration per ESADE, i Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPC.

 

Dia i hora

Dilluns 19 de maig de 2014, de 12:30 a 13:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si desea recibir más información sobre estas jornadas, aaí como de otras noticias y eventos relacionados con la Ciencia y la Tecnología, subscrívase en PTV Info
Entidades colaboradoras