Les jornades
del PTV


iMathCloud, serveis de Big Data per a petites i mitjanes empreses al núvol

iMathCloud és la primera plataforma de Big Data per a petites i mitjanes empreses en el cloud computing que els permet tenir accés a uns serveis que fins ara només eren accessibles a organitzacions amb molts coneixements i recursos financers. No són necessaris molts coneixements tècnics ni grans infraestructures de computació per accedir-hi des de qualsevol dispositiu, lloc i moment. La idea principal és racionalitzar  o reduir una mica més la distància entre las grans empreses i les pimes en coneixements i infraestructures, perquè d’aquesta manera puguin competir amb els mateixos recursos. Els permetrà presentar-se a licitacions de concursos públics i millorar la seva fase d’internacionalització, atès que disposaran de l’accés a nacions no accessibles fins ara, i podran augmentar la cartera de clientes a l’oferir productes de millor qualitat.

Aquest canvi d’orientació en el serveis ha permès a Big Data convertir-se en un referent a nivell mundial. Ha assistit com a finalista al concurs de start-ups, anomenat Code_n14 del CeBit (Hannover). Aquest reconeixement fou publicat en diferents mitjans de comunicació tant a nivell autonòmic (La Vanguardia) com estatal (ABC, El Mundo, El Economista,..). A més a més, ha estat present en altres fires tecnològiques de referència, com LeWeb (París) i el Mobile World Congress, a Barcelona. Això ens ha permès aconseguir visibilitat i poder començar a incrementar la nostra cartera de clients potencials, així com la cartera de clients finals.

El programa previst és:

Benvinguda i presentació de la jornada.
Els serveis de Big Data per a petites i mitjanes empreses.
Precs i preguntes

Ponent: Sr. Iñigo Zubizarreta Nafarrate, co-fundador d’iMath Research, és el director comercial i el director d’innovació de la mateixa entitat.

El Sr. Zubizarreta és enginyer informàtic per la Mondragon Unibertsitatea, màster en Intel·ligència Artificial per la Liverpool John Moores University i màster executiu d’Innovació per la Escuela de Organización Industrial. A més a més, ha ocupat llocs com a enginyer d’R+D a Nem Solutions, filial de CAF que aplica noves tècniques de manteniment per a la millora del manteniment predictiu; i a BityVip, empresa aragonesa que ofereix aplicacions informàtiques complertes per optimitzar els diferents departaments de clients finals; puntualment també ha desenvolupat tasques directives aplicant els seus coneixements en el disseny del nou producte a desenvolupar.

 

Dia i hora

Dimarts 6 de maig de 2014, de 16:00 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si desea recibir más información sobre estas jornadas, aaí como de otras noticias y eventos relacionados con la Ciencia y la Tecnología, subscrívase en PTV Info
Entidades colaboradoras