Les jornades
del PTV


La nova factura energètica. Grans amenaces i Petites oportunitats

La nova factura elèctrica als consumidors, encara pendent d’aprovació, es presenta com un increment de complexitat que aporta oportunitats i amenaces a tot el sistema.

Aquesta factura ja és present a la indústria i els serveis des de la liberalització del mercat elèctric i gradualment ha anat penetrant al conjunt de les empreses.

L'increment sostingut de l’energia merma la competitivitat del país i és un aspecte al qual tothom ha de prestar especial atenció, les administracions, les empreses i tota la societat.

Conèixer el problema, les seves característiques i les possibles sol·lucions ens ha d’ajudar a millorar la nostra economia, la nostra “butxaca” i el nostre entorn. La solució passa per la responsabilitat i el coneixement.

En aquest seminari veurem les característiques de la factura indexada, les actuacions de suport de les administracions i oportunitats de sostenibilitat i estalvi energètic en l'edificació.

El programa previst és:

10:00 h. Obertura. Presentació. Sr. Francesc Martos, conseller delegat de Parc Tecnològic del Vallès.

10:05 h. La nova factura energètica. La factura indexada per empreses i llars.Sr. Joaquim Pareras, director d'IPSOM.

11:30 h. Programes i actuacions de l’ICAEN per l’estalvi energètic. Valoració dels registres de certificació energètica. Sr. Lluís Morer, cap Unitat Eficiència Energètica de l'ICAEN

12:30 h. Oportunitats d’estalvi energètic en l’edificació. Dr. Albert Cuchí, professor UPC i coautor de l’informe GTR.

13:30 h. Torn de preguntes.Dia i hora

Divendres 25 d'abril de 2014, de 10:00 a 13:45h

Lloc

Auditori del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si desea recibir más información sobre estas jornadas, aaí como de otras noticias y eventos relacionados con la Ciencia y la Tecnología, subscrívase en PTV Info
Entidades colaboradoras