Les jornades
del PTV


Avantatges de planificar fiscalment els intangibles en empreses innovadores

Recentment el Ministerio de Economía y Competitividad ha creat un registre de PYMES innovadores que permetrà a les empreses, entre altres avantatges, accedir al finançament avantatjós. Per altra part, recentment s’han modificat determinats instruments fiscals per a permetre a les empreses innovadores accedir a importants estalvis fiscals a través d’una planificació adequada.

El programa previst és:

Aspectes pràctics a tenir en compte:

    - La necessitat d’identificar i qualificar fiscalment, nacional o internacionalment, els intangibles: software, propietat industrial, I+D+i, propietat intel·lectual, marques, dibuixos o models, plànols, fórmules, procediments secrets, experiències industrials comercials o científiques, know-how ….
    - La valoració fiscal dels intangibles i de les operacions amb intangibles.

Avantatges fiscals que es deriven de la planificació dels intangibles

    - Instruments fiscals: deduccions fiscals, Patent Box
    - Metodologia utilitzada.

Exemples i recomanacions.

Ponent: Juan Fernández, soci de Rey Quiroga Fiscalistas, funcionari en excedència del grup superior de la Agencia Estatal de Administración Tributaria. Ha desenvolupat una gran experiència en la planificació fiscal nacional i internacional d’intangibles. Ha dirigit amb èxit múltiples acords previs de valoració amb l’ AEAT i resolucions vinculants formulades a la Dirección General de Tributos.  És autor de diferents publicacions en la matèria i  ponent habitual en conferències amb altres fiscalistes de l’AEAT i del Ministerio de Hacienda, així com en els  fòrums més prestigiosos sobre patents i altres intangibles.

 

Dia i hora

Dimarts 8 d'abril de 2014, de 09:30 a 11:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores