Les jornades
del PTV


PRIZM Game (c): solucions innovadores als problemes de l'empresa

Quan l'empresa té un problema concret a resoldre, li ha donat moltes voltes i no se'n surt fàcilment, hi ha una nova alternativa per solucionar-lo: usar PRIZM GAME. Hi ha molts tipus de problemes que es poden resoldre bé amb el PRIZM: enginyeria, comercials, de gestió de persones, etc. I no és un mètode màgic, ha estat creat a base d'estudiar durant molts anys.

Aquest "nou" mètode de resolució de problemes està basat, en part, en el mètode TRIZ. No és nou ja que fa més de 5 anys que s'està aplicant a empreses de tot tipus i mida a Anglaterra, Alemanya, França, Austràlia, etc. Però encara és molt poc conegut al nostre entorn, i per tant, serà nou per a la majoria de persones d'aquí. Les diferències però, amb el mètode TRIZ, són molt grans:

• És participatiu: hi juguen 5 persones cada cop.
• És molt més fàcil de posar a la pràctica (un taulell, una sala...)
• Integra les millors solucions que ha creat l'home en problemes d'enginyeria
• I també les millors solucions que ha trobat la Natura al llarg de la història.
• i és molt més amè: les persones que hi participen s'ho passen bé.

Durant només una hora, en Bernat Recasens, facilitador de PRIZM GAME (c), presentarà el mètode als assistents. Mirant de donar-lo a conèixer de la forma més pràctica possible.

Com agraïment pel fet d'haver vingut, els assistents tindran opció preferent i amb descompte en l'aplicació del mètode a les seves respectives empreses, per la resolució d'algun problema greu que pateixin actualment. Esperem estalviar-los molts diners gràcies a la seva aplicació.

El programa previst és:

• Presentació del mètode PRIZM GAME (c)
• Casos d'èxit
• Precs i preguntes

Bernat Recasens Vert és informàtic per la UAB i ha realitzat estudis d'inovació a l'IESE. Fundador i director general de CRITflow, companyia dedicada al desenvolupament d'eines informàtiques de suport en l'àmbit de la innovació i la creativitat. Facilitador de PRIZM GAME [+info]

 

Dia i hora

Dimarts 25 de febrer de 2014, de 09:30 a 10:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores