Les jornades
del PTV


Eines per diferenciar la teva marca personal: Sóc diferent i rellevant a nivell professional?

Aquesta pregunta pot donar respostes que van des del desconeixement fins a la incertesa, degut a què no estem habituats a fer nos aquests plantejaments; diferenciar-me dels altres, ser rellevant, què vol dir?

Dins l'entorn professional es prou significatiu parlar de quina és la nostra contribució (o aportació) a l'empresa u organització que pertanyem, gestionem o liderem, resultat de l'experiència i els coneixements que hem adquirit en els anys i també amb l'actitud que ens enfrontem al dia a dia.

Però aquesta contribució tindrà més valor en la mesura que es diferenciï de la resta. I perquè hi hagi diferenciació haurem de triar entre destacar amb el que fem, o ser senzillament "un ou més a la cistella".

Durant aquesta jornada treballarem amb eines que ens ajudaran a estimular el propi talent, identificant les oportunitats que ens fan rellevants i que ens diferencien dels altres, aconseguint d'aquesta manera millorar o assentar una bona base per rellançar-nos professionalment.

Aquesta jornada s'adreça a tots aquells emprenedors, ja siguin empresaris o assalariats, que vulguin estimular la seva pròpia capacitat professional i personal.

El programa previst és:

• Construïm la teva oferta: què cal tenir en compte?
• La teva marca és el teu producte: Quina és la teva oferta personal?
• Raons que et fan necessari o rellevant: el teu valor afegit?
• Els atributs que et diferencien dels altres: com els comuniques?

Ponent: Francesc Quer, director de Coactiva, és psicòleg organitzacional i coach. Especialista en desenvolupar la marca personal/professional d'emprenedors, empresaris i mànagers d'empresa, amb coaching, mentoring i counselling. Facilitador i expert en processos de canvi dins les empreses i en especial pel que fa al desenvolupament de les habilitats de comunicació i lideratge, amb programes d'alt rendiment.

A més, és membre de la Junta Directiva del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, dins l'àrea de les Organitzacions i del Treball, col·labora amb la Federació Internacional de Coaching, i membre del Grup de Treball de suport a l'emprenedoria del CIT. [+info]

 

Dia i hora

Dimarts 21 de gener de 2014, de 17:30 a 19:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores