Les jornades
del PTV


Tancament fiscal de l'any 2013:
Mesures d'interès per a l'empresa

S'apropa el tancament de l'exercici fiscal 2013 i, com cada any, és important planificar bé la tributació de la companyia. A banda d’enumerar ràpidament diverses mesures en el Règim Especial d’Empreses de Reduïda Dimensió de l'Impost de Societats, sovint poc conegudes, que permeten ajornar la tributació per aquest impost i millorar la capacitat financera de l'empresa, parlarem també de com afecten els concursos de creditors i les demandes per impagament a l’IVA i al propi Impost de Societats.

Durant la jornada també es parlarà sobre el nou règim especial d’IVA basat en el criteri de caixa, és a dir, no ingressar l’IVA de les factures no cobrades; i de les noves deduccions en el Impost de Societat per la reinversió de beneficis en l’adquisició d’actius nous per a la companyia.

Finalment, i atesos els canvis constants en la legislació tributària, es comentaran les novetats que es puguin produir en la darrera part de l'any.

El programa previst és:

- El Règim especial d'empreses de reduïda dimensió a l'Impost de Societats. Ràpida revisió dels diversos avantatges que comporta. 

- Com afecten els concursos de creditors i els impagaments a l’IVA i al Impost de Societats.

- Nova deducció per reinversió de beneficis en l’adquisició de nous actius.

- Nou criteri de caixa en l’IVA

- Resolució de dubtes i torn de preguntes.

 

Dia i hora

Dilluns 16 de desembre de 2013, de 16:30 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Rubén Padrones Sánchez, cap d’àrea de Societats Grup Sisquella

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores