Les jornades
del PTV


Impulsar les vendes a través del Enterprise Gamification

Per causes de força major, ens hem vist obligats a reprogramar aquesta jornada epl dimecres 23 d'octubre, de les 16 a les 18 hores. Disculpin les molèsties.

El Gamification és l'ús de dinàmiques de joc per a coses sèries i l'enterprise gamification és la seva aplicació en el món de l'empresa.

Aquest tipus de dinàmiques de joc s'utilitzen amb l'objectiu de millorar els resultats de la companyia, a l'hora que incrementa la motivació dels empleats. És una tendència que tindrà molta projecció durant els propers anys, tal i com ho pronostiquen analistes com Gartner en els seus estudis i anàlisis de mercat.

A través d'aquesta jornada volem donar a conèixer com l'aplicació de l'Enterprise Gamification pot contribuir a millorar de forma molt significativa els resultats empresarials. Tot i que té moltíssimes aplicacions, ens centrarem en l'aplicació de Gamification en xarxes de vendes i punts de venda (a partir de 30 integrants), com a vehicle per a incentivar les vendes i arribar a millorar els resultats entre un 1% i un 10%.

Aquesta jornada s'adreça especialment a professionals de la direcció general, direcció comercial i/o direcció de màrqueting.

El programa previst és:

- Qué és l'Enterprise Gamification?

- Dinàmiques de joc.

- Casos reals d'aplicació de l'Enterprise Gamification.

 

Dia i hora

Dimarts 23 d'octubre de 2013, de 16:00 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponent

Sr. Jaume Juan, CEO d'ApeSoft

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores