Les jornades
del PTV


El camí de la competitivitat de les empreses de productes i serveis industrials

Per causes de força major, ens hem vist obligats a reprogramar aquesta jornada el dijous 26 de setembre, de les 16 a les 18 hores. Dispensin les molèsties que els haguem pogut causar.

Les empreses industrials, subministradores de productes i serveis a d'altres empreses, s'enfronten a una situació difícil. Necessiten reinventar-se dia a dia per mantenir-se competitives, vives, en un entorn constantment canviant i cada dia més exigent.

Per sobreviure és condició essencial l'orientació al client, aquell que condiciona totes les estratègies i polítiques de màrqueting de l'empresa.
En aquest sentit, un factor d'èxit demostrat és la coordinació de totes les estratègies funcionals, el seu alineament amb el model de negoci i amb les condicions competitives del sector industrial de l'empresa.

Per tant, és crític identificar clarament l'avantatge competitiva de la companyia dins de la cadena de valor del seu sector industrial.

Aquesta jornada s'adreça a empresaris i directius amb responsabilitat en la presa de decisions estratègiques; i pretén reflexionar sobre aquestes qüestions a l'hora que s'aprofitarà per presentar tres seminaris, més específics, relacionats:

3 octubre. Seminari "El mercat industrial en un món nou" [+info]

10 octubre. Seminari "Nous models de negoci per a nous mercats industrials" [+info]

17 octubre. Seminari "Com maximitzar el valor del portafoli de productes i serveis industrials per el nostres clients" [+info]

 

Dia i hora

Dijous 26 de setember de 2013, de 16:00 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponent

Eduard Llobet Fenosa, director d'Arkhe, Consultoria Industrial

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores