Les jornades
del PTV


Crear i gestionar un negoci Online

Aquest seminari farà un repàs sobre la situació actual del comerç electrònic i d'aquells aspectes més rellevants que una empresa ha de considerar per a la creació i comercialització d'una botiga virtual.

Entre d'altres, farem més èmfasi en un dels pilars d'eCommerce: la gestió dels pagaments. Cobrar les compres de comerç electrònic no és tan sols instal·lar un TPV Virtual; existeixen múltiples aspectes (prevenció del frau, disputa de les reclamacions i devolucions, sistemes de pagaments alternatius a targes, normativa PCI, pagament de subscripcions, …) que cal tenir en compte i que és el que, alguns casos, incideixen directament en l'èxit o fracàs d'un projecte d'eCommerce.

Ponent: Jordi Pascual, Director eCommerce al Banc Sabadell, té una dilatada experiència en la implantació de solucions tecnològiques sobre Sistemes de Pagament Electrònics tals como Tarja Intel·ligent (moneder Visa Cash i EMV), programes co-branding i de fidelització, signatura electrònica, TPV's, caixers automàtics, pagaments en entorn de mobilitat, aplicacions de prevenció del frau, ... i molt especialment en comerç electrònic; activitat de la que, durant els darrers 17 anys, ha estat responsable en diferents entitats financeres gestionant solucions tant per a comerços nacionals, com per aquells ubicats a l'estranger (Cross-Border), així com amb grans plataformes de pagaments internacionals.

En la seva faceta d'investigador, des de l'any 1992 ha participat en una desena de projectes I+D+I nacionals (programa PROFIT del Ministerio de Industria y Comercio) y internacionals (Programa EUREKA de la Unión Europea) sobre sistemes de pagament avançats. També és ponent en esdeveniments relacionats amb e-Commerce. [+info]

 

Dia i hora

Dimarts 12 de març de 2013, de 09:30 a 11:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores