Les jornades
del PTV


Mamut o Sapiens. Les deu inquietuds vitals
per adaptar-se i emprendre

Vols ser un mamut que es va extingir per no saber adaptar-se als canvis del medi ambient, o ser un homo sapiens que no sols s'adapta al medi, sinó que modifica el medi perquè s'adapti a ell?

A principis de febrer d'aquest any es va publicar el llibre Mamut o Sapiens. Les deu inquietuds vitals per adaptar-se i emprendre, escrit per Albert Riba Trullos, Dynamic Partner a inPreneur.

El llibre explica quines son les deu inquietuds vitals sobre les quals hem de treballar per tenir una actitud emprenedora a la vida, ja sigui al endegar la nostra pròpia empresa o al treballar dins d'una organització.

El llibre porta una sèrie d'entrevistes a persones que son veritables sapiens per la seva capacitat d'adaptar-se i emprendre. Algunes d'elles son famoses i d'altres son ciutadans desconeguts, però tots comparteixen haver tingut les inquietuds suficients per evitar ser mamuts i convertir-se en sapiens.

Durant la conferencia, Albert Riba ens presentarà els valors i les inquietuds bàsiques per emprendre i convertir-nos en sapiens i no mamuts, tant a nivell individual com també organitzacional.

Dia i hora

Dilluns 18 de març de 2013, de 16:00 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Albert Riba Trullols, Dynamic Partner a inPreneur

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores