Les jornades
del PTV


El Tractat de Lliure Comerç EU-Colòmbia: reptes i oportunitats de negoci per a l'empresa catalana

L'objectiu de la jornada és presentar els beneficis i les oportunitats de negoci empresarial a Colòmbia, com a conseqüència de la imminent entrada en vigor del Tractat de Lliure Comerç EU-Colòmbia, especialment als àmbits agroindustrial, innovació, mineria, infraestructures i l'habitatge, que van des de la indústria alimentària, fins a l'externalització de serveis (BPO), passant pel desenvolupament de software o pel sector tèxtil i de la confecció.

Las tres principals agencies qualificadores de risc mundial asseguren que Colòmbia es un país segur per invertir; a més, segons l'International Institute for Managment Development (IMD), és el segon país llatinoamericà en termes de seguretat personal i protecció de la propietat privada.

Els darrers cinc anys l'economia colombiana ha crescut a un ritme gairebé del 4%, acompanyat per un increment de la inversió estrangera directa i, en sentit invers, per un augment de les inversions colombianes a l'exterior.

Aquest nou Tractat inclou compromisos en totes les àrees del comerç i està focalitzat per assolir un major creixement i desenvolupament econòmic mitjançant una relació bilateral preferencial i permanent que generi noves oportunitats d'ocupació. Alhora persegueix millorar la qualitat de vida de la població, augmentar el seu benestari i contribuir al desenvolupament del país. Aquest acord facilitarà a empreses i inversors catalans la seva entrada al mercat colombià en unes condicions privilegiades.

El programa previst és:

• Presentació general de Colòmbia como a destinació d'inversions.
• Oportunitats que brinda el tratat de Lliure Comerç EU-Colòmbia.
• Sectors estratègics d'inversió.
• Torn de preguntes.


Dia i hora

Dilluns 25 de febrer de 2013, de 11:30 a 13:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Rafael Lizarazu, director jurídic i Sra. Maria Eugenia Hidalgo, advocada de la Cámara de Comercio Colombo Catalana

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores