Les jornades
del PTV


Ja disposem d'un sistema de gestió de la qualitat. Ara què fem per convertir aquesta despesa en una bona inversió?

En el desenvolupament de la nostra feina trobem molt sovint empreses que han implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat que no té un altre objectiu que complir amb l'exigència d'un o més clients que ho consideren una condició innegociable per a continuar comprant.

És a dir, el que hauria de ser una eina de millora contínua i d'augment de la competitivat esdevé una espècie de gàbia de paper que només serveix per "passar" l'auditoria anual de l'entitat de certificació.

Per altra banda, hi ha moltes empreses que es "barallen" amb sistemes de gestió de la qualitat mal orientats en el seu plantejament: farcits de documentació i excessivament burocratitzats i, en conseqüència, escassament útils.

En definitiva, es troben amb una mala despesa en lloc de tenir una bona inversió que els permeti impulsar l'activitat de l'empresa.

Volem aportar la nostra experiència de molts anys per ajudar-los a tenir una veritable eina de gestió que els permeti surar i progressar en mercats com els actuals, deprimits i amb un grau d'exigència veritablement ferotge.

És perfectament possible, amb la mateixa inversió de temps i diners que estan fent per mantenir en vigor el certificat d'un sistema inservible, tenir una eina de gestió que ha demostrat ser d'una eficàcia contundent. La competitivitat no és patrimoni exclusiu de les grans corporacions que han après a utilitzar amb destresa aquests sistemes, una empresa petita o mitjana també pot fer-ho. Sabem el camí.

El programa previst és:

• Tenim un "sistema", o tenim una gàbia de paper?
• Quin és l'objectiu final de disposar d'un sistema de gestió de la qualitat?
• Cap a on hem orientat el sistema?
• Com convertir una mala despesa en un bona inversió.

 

Dia i hora

Dimarts 29 de gener de 2013, de 16:00 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr .Joan Palé i Llistuella, Director general de Quality Assessment Enterprises, SL (AEQ).

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores