Les jornades
del PTV


Crowdfunding: dues alternatives innovadores
per al finançament d'empreses

Actualment, tan empreses amb una certa trajectòria (especialment les petites) o nous emprenedors amb projectes innovadors tenen importants dificultats per aconseguir el finançament dels seus projectes viables.

En aquest marc, han aparegut noves iniciatives de finançament col•lectiu o “crowdfunding”: persones finançant directament empreses.

Aprofitant les facilitats d’internet apareixen aquestes alternatives que poden suposar avantatges per a les empreses: menors costos, més flexibilitat i transparència, més rapidesa, i tot això oferint unes condicions i una rendibilitat atractiva als inversors. A la majoria de països d’Europa ja existeixen iniciatives en aquest àmbit. España no és una excepció: The Crowd Angel ofereix invertir en capital a noves empreses i Arboribus ofereix realitzar préstecs a petites i mitjanes empreses.

Per una banda s’està nodrint al mercat amb noves opcions de finançament i, per una altra banda, se’ns dóna la oportunitat de decidir què fem amb els nostres estalvis, escollint per exemple a quina iniciativa, sector o territori  recolzem financerament.

El programa previst és:

  • Introducció. Què és el CrowCrowdfunding?

  • Crowdfunding a través de préstecs a PIMES.

  • Crowdfunding a través d'inversió en capital en nous emprenedors.

 

Dia i hora

Dilluns 19 de novembre de 2012, de 17:00 a 19:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Francesc Hinojosa, gestor d'Eureka-Startups. Sr. Josep Nebot, soci fundador d’Arboribus.

Sr. Ramon Saltor, CEO de The Crowd Angel

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores