Les jornades
del PTV


Jornada
"Com fer presentacions efectives"
(6a edició)

En el món empresarial, les presentacions han esdevingut un fet quotidià: presentem els resultats als accionistes o inversors, les idees als nostres col·laboradors, intentem motivar al nostre entorn, etc.

Però moltes vegades, només utilitzem una petita part del nostre potencial, sigui perquè l'aproximació al tema no és el correcte, perquè l'enfocament no es correspon amb l'entorn o perquè no coneixem prou les tècniques que ens farien arribar als nostres objectius.

A la primera part de la jornada, aprendrem les diferències entre fer una presentació estàndard i fer-ne una que sigui realment efectiva. Repassarem els motius pels quals podem sentir "por escènica" i aprendrem tècniques per controlar-los.

Durant la segona part, s'aprofundirà en aspectes concrets per fer arribar el missatge i convertir-se en millors presentadors en públic; quin tipus de presentacions s'adapten als nostres objectius i ens endinsarem al sobrevalorat món del Powerpoint. Es revisarà, principalment, el tipus d’aproximació a l’audiència segons el tipus de presentació, es treballarà sobre la qualitat de les diapositives i es revisarà alguns punts bàsics amb exercicis curts.

Dia i hora

Dimarts 4 de desembre de 2012, de 16:00 a 18:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Sergio M. Gil, director d'Asgard Consulting

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores