Les jornades
del PTV


"Implicacions fiscals i laborals del
desplaçament de treballadors a l’estranger"

Actualment, el mercat interior espanyol està patint una contracció molt important i les empreses espanyoles s’han trobat amb la necessitat de buscar mercats alternatius per substituir la caiguda interna de la demanda.

En aquesta jornada es tractaran les implicacions jurídiques -des dels punts de vista laboral i fiscal- que es deriven del desplaçament a l'estranger dels treballadors de les empreses espanyoles, així com els avantatges i aspectes fiscals, laborals, de Seguretat Social, de Prevenció de Riscos Laborals i d’estrangeria que es deriven del mencionat desplaçament.

L’objectiu, sobretot en un context com l’actual, és clar: ser més competitius.

El programa previst és:

  • Desplaçament transnacional de treballadors: conseqüències laborals, de Seguretat Social, en l’àmbit preventiu i en la legislació d’estrangeria.

  • Exempció per treballs realitzats a l’estranger - L'article 7 p) de la llei de l'Impost sobre el Rendiment de les Persones Físiques (IRPF).

 

Dia i hora

Dimecres 10 d'octubre de 2012, de 17:00 a 19:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Jordi Rovira Esteve, advocat especialitat fiscal i Sr. Albert Toledo Oms, advocat especialitat laboral d'AGM Abogados,

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores