Les jornades
del PTV


Cicle de tallers
Team Coaching Empresarial

El cicle de trobades de Team Coaching Empresarial és un nou programa formatiu del PTV que consta de tres sessions presencials, amb emprenedors, empresaris i/o directius que desitgin compartir i debatre temes i situacions d'interès actual en l'àmbit de la gestió de les persones i dels equips professionals.

El cicle s'adreça a emprenedors, empresaris i directius que, ara més que mai, es troben en situacions canviants i han de prendre decisions encertades. Aquestes trobades els ajudaran a percebre nous punts de vista gràcies al debat i el consens entre els participants, enfortint la seva capacitat per assolir els seus reptes.

Funcionament dels tallers
Les trobades Team Coaching Empresarial, moderades pel facilitador, serviran als participants com a espais de reflexió, que els ajudin a percebre noves perspectives que els serveixin per afrontar les situacions del dia a dia:

  • prendre decisions encertades
  • seguretat per introduir canvis importants
  • valorar escenaris de futur
  • compartir les pors i incerteses
  • resoldre conflictes de manera encertada
  • disposar de l'energia i motivació suficient per assolir els objectius i nous reptes

Programa previst
El cicle està format per tres tallers, 100% pràctics, on els assistents fan de participants i el ponent fa de facilitador i moderador de l'acte.

• 1r taller: Com traiem el màxim profit a la situació actual? (28 de setembre): Aquest taller pretén crear un espai de debat i consens per aquells empresaris, emprenedors o directius que vulguin reflexionar i compartir les seves pràctiques a l'empresa, oferint respostes a la situació actual.

• 2on taller - Com fomentem la innovació al lloc de treball? (26 d'octubre): La innovació és el resultat de crear quelcom nou i saber vendre-ho. La capacitat d'innovar, en la majoria dels negocis és essencial per assolir l'èxit. Aquest taller pretén crear un espai de debat i consens per aquells empresaris, emprenedors o directius que vulguin reflexionar i compartir les seves pràctiques a l'empresa, en quan a les innovacions en productes o serveis.

• 3er taller – Com ho fem per motivar als nostres clients i col·laboradors? (novembre): La motivació als demès comença per un mateix. Quines estratègies ens funcionen alhora de motivar als nostres col·laboradors y també als nostres clients perquè ens comprin. Aquest taller pretén crear un espai de debat i consens per aquells empresaris, emprenedors o directius que vulguin reflexionar i compartir les seves millors pràctiques a l'empresa, pel que fa a la motivació.

Dies i horaris

Divendres 28 de setembre, divendres 26 d'octubre i divendres 30 de novembre de 2012, de 12:00 a 14:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Facilitador

Francesc Quer. Psicòleg i coach. Consultor i entrenador en habilitats de comunicació i lideratge.

Preus i dades d'inscripció


Cost de les tres sessions:

- 75 € (IVA Inclòs)

- 60€ (IVA Inclòs), per a entitats PTV & Comunitat PTVirtual.

El pagament per transferència bancària al compte corrent
0049 0528 16 2610438759
del Parc Tecnològic del Vallès, SA, indicant Nom i cognom / empresa / inscripció cicle TCE.


Les places són limitades a 15 persones per taller. Es requereix inscripció prèvia [clicar per obrir formulari], que serà efectiva un cop feta la transferència bancària.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores