Les jornades
del PTV


"Els business angels sobrevolen el sector cleantech"

  • Tens un projecte empresarial que necessita finançament?

  • Coneixes la figura dels Business Angels?

  • Vols conèixer, de la mà d’un inversor del sector, quins elements ha de tenir un projecte cleantech per atraure la seva atenció?

Com a director d’una xarxa de Business Angels, l’Albert Colomer coneix de primera mà les dificultats amb que es troben actualment les pimes innovadores i microempreses per accedir al finançament, et volem presentar una forma de finançament alternativa a les fins ara tradicionals, els Business Angels. Parlarem de les singularitats d’aquesta forma de finançament, així com del procés d’inversió.

A la sessió també participarà un inversor del sector cleantech, representant d’un grup industrial internacional, que ens explicarà quins criteris segueix un Business Angel per determinar si un projecte és suficientment atractiu com per invertir-hi, i ens donarà una visió de la situació del sector actualment, sector en continua evolució, amb unes òptimes perspectives de creixement que suscita un gran interès per part dels inversors.

Dia i hora

Dillmarts 19 de juny de 2012,
de 12:00 a 13:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Albert Colomer i Espinet, Director de BANC (www.bancat.com)
Representant de Solvay, S.A. (www.solvay.es)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores