"Fiscalitat de l’R+D+i"

A Espanya, tot i tenir els avantatges fiscals per innovar dels més importants de tota l'OCDE, la majoria d'empreses segueixen sense aplicar-los  per desconeixement.

Aquests incentius permeten aplicar deduccions fiscals a l'impost de societats entre el 8%  i  59%  de les despeses  associades als projectes d'innovació  realitzats cada any i  poden reduir l'impost de societats  fins  al 50%  (per a l'exercici fiscal del 2011, 60% al 2012).

Aquest incentiu és interessant tant per empreses amb beneficis com amb pèrdues, doncs si una empresa no té beneficis, té 15 anys per aplicar les deduccions fiscals que no s'hagi pogut aplicar cada any.

Així mateix, des de l'exercici del 2011 les deduccions fiscals per projectes d’R+D+I es poden combinar amb les bonificacions a quotes de la Seguretat Social de treballadors que facin aquests projectes.

El programa previst és el següent:

  • Qui pot aplicar i com documentar la deducció fiscal per projectes de Recerca i Desenvolupament i Innovació Tecnològica

  • Què s'ha de fer per poder aplicar les bonificacions a les quotes de la SS per personal que faci en exclusiva R+D+i

  • Presentació del Servei d'Assessoria Fiscal d'R+D+i exprés per a empreses i entitats de la comunitat PTVirtual.

Dia i hora

Divendres 27 d'abril 2012, de 12:00h a 14:00h

Lloc

Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sra. Silvia Gironés,  directora d'EuropaInnova
(www.europainnova.com)

Sr. Xavier Garriga, adjunt a direcció del Parc Tecnològic del Vallès (www.ptv.cat)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores: