Les jornades
del PTV


Gestió i direcció de projectes: factors clau i el PMI

La Gestió i Direcció de Projectes és una professió que cada vegada agafa més pes en les organitzacions i institucions. L’Administració Pública i les empreses demanen cada cop més professionals experts qualificats amb certificacions reconegudes per a liderar els projectes que han de desenvolupar. La formació i especialització en aquesta activitat hauria de formar part de la estratègia tant corporativa com dels departaments de RRHH per tal de donar eines als seus professionals que els ajudin a gestionar, dirigir, controlar i executar de forma eficient i eficaç els projectes de les seves empreses.

Qui no ha sentit alguna vegada: sempre anem tard, gastem més del compte, un altre canvi, per què no ho vas dir abans, una altre reunió perduda, el departament legal triga molt a revisar el contracte, no disposo dels recursos necessaris, la direcció no recolza el projecte i tants d’altres? Se sent identificat? Si ha dit sí és un dels molts professionals que ha treballat en projectes i que normalment veu que mai es compleix alguna de les quatre restriccions en els projectes (Abast, Termini, Cost i Qualitat). En aquest sentit, hi ha estudis que apunten que un 20 % dels projectes compleixen amb l’objectiu planificat, però el 80% restant no ho fa.

La situació actual fa que els project managers estiguin molt preocupats pel dia a dia, han de fer més coses amb menys personal‚ en menys temps i amb menys pressupost. Les empreses han reduït personal i pressupostos, però la càrrega de treball continua essent la mateixa. Necessiten millorar de forma important l’eficiència i l’efectivitat en un gran percentatge. Però també hi ha gran preocupació perquè els directius esperen que els caps de projecte dirigeixin els projectes treballant dur i amb el menor consum de recursos possible.

El programa previst és;

• Definició de projecte

• Per què fracassa un projecte?

• La incertesa

• Estadístiques

• Motius dels fracassos

• Conseqüències

• Solucions

• La certificació PMP

Dia i hora

Dilluns 12 de desembre de 2011, d'11:00 a 13:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Joan Navarro Pareja, PMP i Soci Fundador SAPTalde, S.L.
(www.saptalde.com)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores