Les jornades
del PTV


Taller "Exportar es capital, com incrementar les vendes i millorar el cash-flow"

La situació econòmica a Espanya genera una situació complexa per a les empreses que veuen amb impotència com baixen les vendes, es redueix el marge i s’endarrereixen els cobraments, i que es troben, alhora, que hi ha més dificultat per accedir al finançament.

Catalunya continua sent el motor de les exportacions, encara que estem perdent quota del 27% el 2006 fins al 25% el  2011. És el moment d’apostar decididament per internacionalitzar l’economia catalana, cosa que ens permeti tornar al creixement i la diversificació, incorporant també nous  sectors. Les institucions, també les financeres, tenim el deure de contribuir a impulsar la internacionalització de les empreses catalanes.

Banc Sabadell, amb una forta vocació internacional, posa a disposició seva tot el know how en la gestió de negoci internacional, aportant fórmules de finançament i estratègies d’internacionalització.

El programa de la jornada serà:

  • Vectors de creixement, 3I+F

  • Mercats i estratègies d’exportació

  • Palanques de Finançament internacional

  • Cas pràctic

Dia i hora

Dilluns 7 de novembre de 2011, de 12:00 a 14:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Francesc Costa Puyal, Director de Comerç Exterior de Banc Sabadell (www.bancsabadell.com)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores