Les jornades
del PTV


"El projecte open data de
la Generalitat de Catalunya"

En aquests darrers temps la publicació de dades procedents del sector públic ha augmentat significativament. L’Administració impulsa iniciatives open data per millorar la transparència, donar un millor servei a ciutadans i empreses, incrementar la participació ciutadana, millorar la interoperabilitat i promoure la generació de riquesa per part de les empreses.

Aquestes iniciatives exigeixen canvis profunds en la manera d’estructurar l’organització, en la legislació existent i, per descomptat, en la infraestructura tecnològica.

L’objectiu de la sessió és explicar el model d’obertura de dades de la Generalitat de Catalunya esmentant-ne les característiques principals: models, fases, destinataris, ajuts a les empreses reutilitzadores de dades públiques, etc.

El programa previst és:

  • Model conceptual dades obertes (open data) de la Generalitat de Catalunya. Jordi Graells, responsable d’Innovació i Continguts DGACD (Dept. de la Presidència)
  • Model tecnològic dades obertes (open data) de la Generalitat de Catalunya. Miquel Torregrosa, cap de projectes CCAC- DGACD (Dept. de la Presidència)

Dia i hora

Divendres 13 de maig de 2011, de 12:00 a 14:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sr. Jordi Graells, responsable d’Innovació i Continguts DGACD, i el Sr. Miquel Torregrosa, cap de projectes CCAC- DGACD (dadesobertes.gencat.cat/)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores