Les jornades
del PTV

 


"Noves interfícies i la millora de la productivitat"

Actualment, no es pot concebre la nostra activitat i treball del dia a dia, sense comptar amb el suport de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). La competitivitat actual intensifica la necessitat de millorar la comunicació tant amb treballadors com amb clients o proveïdors. Les noves interfícies d’usuari permeten ser més eficients en la forma de lliurar informació i serveis amb els interlocutors.

Amb les innovadores interfícies intuïtives i accessibles, i una plataforma de programari familiar es poden assolir millor els objectius de la comunicació, creant una òptima experiència de col·laboració, on el compartir i explorar la informació és més fàcil.

La jornada serà presentada de la mà del Centre d’Innovació en Productivitat (MICProductivity) i dels seus Partners amb l’objectiu de mostrar als assistents noves interfícies d’usuari, a partir d’una visió molt pràctica de solucions concretes i de casos reals d’aplicació.

El programa previst és el següent:

09:30-09:45 Arribada

09:45-10:00 Benvinguda a càrrec del Sr. Francesc Martos, director general -conseller delegat del Parc Tecnològic del Vallès i introducció de la jornada pel Sr. Ramon Costa, business productivity advisor del MICProductivity.

10:00-10:45 El nou món del treball, noves necessitats, noves tecnologies i noves maneres de gestionar la informació. Sr. Albert Esplugas, director del MICProductivity.

10:45-11:15 Cas pràctic de TabletPCs i Smartphones. Sr. Albert Riba, director comercial de Kinetical Business.

11:15-11:45 Cafè Relacional

11:45-12:15 Cas pràctic de Sourface. Sra. Magda Teruel, Raona.

12:15-12:45 Cas pràctic de Touch i Silverlight: Socceralia, una xarxa social de futbol. Sr. Grzegorz Wolski, Pasiona.

12:45-13:00 Torn obert de preguntes

13: 15 Cloenda

 

Dia i hora

Dimecres 2 de març de 2011, de 09:30 a 13:15h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entidades colaboradoras