Les jornades
del PTV


La reforma del mercat laboral:
principals aspectes a considerar

A la jornada s'exposaran les mesures urgents que són d'aplicació immediata per a la reforma del mercat de treball que han estat impulsades pel Govern i quina és la seva implicació pràctica per a les empreses.

  • Dualitat del Mercat: es pretén reduir, a través del foment de la contractació indefinida mitjançant nous models de contractes, limitacions i penalitzacions de la contractació temporal.

  • Mesures de flexibilitat interna de les empreses: per aconseguir-la s’han reformat diferents aspectes regulats en l’Estatut dels Treballadors relacionats amb l’acomiadament col·lectiu, mobilitat geogràfica, modificació substancial de les condicions de treball, suspensions de contractes, reduccions de jornada i modificacions de condicions establertes en conveni col·lectiu.

  • Mesures per afavorir l’ocupació de joves i aturats: bonificació de contractes, modificació dels contractes formatius (pràctiques i formació), intermediació laboral a través de les agències de col·locació i modificació de la regulació legal de les E.T.T.

 

Dia i hora

Dimarts 9 de novembre de 2010, de 17:00 a 19:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Sra . Felicitas Ric, Advocada Àrea Dret Laboral d'Auren (www.auren.es)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entidades colaboradoras