Les jornades
del PTV


"Com aprofitar les nostres diferencies culturals per treballar en entorns internacionals?"

Avui per avui, se’ns presenta la internacionalització dels nostres negocis com una oportunitat de creixement davant la feblesa dels mercats locals. Ara bé, cóm cal preparar-se per sortir a altres mercats?

Per captar les necessitats de nous clients, per col·laborar amb col·legues d’altres països, per coordinar equips multiculturals, per evitar mal entesos i futurs conflictes... cal que reconeixem la nostra pròpia forma de percebre la realitat i prengum consciència d’allò que ens diferencia dels altres. Sols així podrem començar a crear un “llenguatge comú”, amb un “sentit compartit” que ens apropi a l’altre i ens permeti treballar amb ell.

La jornada s’adreça a directius i professionals que treballin estretament amb persones d’altres nacionalitats, sigui cara a cara o virtualment.

Persones que s’adonin que el seu propi perfil cultural és el primer pas per gestionar eficaçment la comunicació amb persones d’altres cultures; que siguin conscients del seu bagatge cultural i com aquest influencia la seva manera d’actuar, comunicar i negociar amb persones d’altres cultures.

 

Dia i hora

Dilluns 18 d'octubre de 2010, de 17:00 a 19:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

- Sra. Louise Martin Schubert, directora de Schubert Consulting (www.schubertconsulting.com)
·
- Sra. María Laura Locatelli, Solutions In Company
(www.solutionsincompany.com)


Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entidades colaboradoras