Les jornades
del PTV


"El paper de les tecnologies i sistemes d'informació a les empreses. Taller per a directius"

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) han ‘revolucionat’ la manera de treballar de les empreses, tant en els seus processos interns com en la relació amb el seu entorn: clients, proveïdors, socis, distribuïdors.

Avui en dia és difícil imaginar una companyia que no incorpori i apliqui les TIC en part o en la totalitat dels seus processos empresarials. Una correcta planificació i gestió dels Sistemes d’Informació (SSII) a les nostres organitzacions i la seva alineació amb l’estratègia corporativa, són imprescindibles per garantir el màxim profit i benefici d’aquestes eines. En aquesta planificació, ús i explotació de les TIC juguen un paper molt important els usuaris de les mateixes, és a dir els profesionals dels diferents departaments i els seus directius i gerents.

El taller proposat està dirigit específicament a aquest perfil directiu per donar a conèixer i presentar, a través de casos pràctics i reals, el paper d’aquestes tecnologies en el seu negoci. Per això, comptarem amb les ponències d’experts en diferents àmbits dels SSII i les TIC.

El programa previst és el següent:

09:30h. Arribada i acreditacions.

09:40h. Benvinguda. a càrrec del Sr. Francesc Martos, director general -conseller delegat del Parc Tecnològic del Vallès (www.ptv.es).

09:50h. Els SSII a les empreses. Una visió des de diferents òptiques (productivitat, aplicació, ús,…). Sr. Ramon Costa, business productivity advisor del Centre d’Innovació en Productivitat (www.productivitycenter.org).

10:30h. Els Sistemes de Gestió Integrals (ERP): eines d’automatització de processos estructurats. Sr. Albert Macià, business development manager de ColumbusIT (www.columbusit.es).

11:00h. Intranets i espais de col·laboració: eines per millorar la productivitat personal en processos no estructurats. Sr. Jairo de la Nuez, director de línia de negoci d'Aventia Renacimiento (www.aventia.com).

11:30h. Café relacional.

11:50h. Solucions de mobilitat. Una necessitat per al nou món del treball. Sr. Albert Riba, director comercial de Kinetical (www.kinetical.com).


12:20h. Eines de Business Intelligence. Treient valor de la informació. Sr. Albert Isern, soci director de Bismart (bismart.es).

12:40h. La responsabilitat dels directius no TIC davant les TIC. 10 conceptes claus com a resum de la jornada. Sr. Ramon Costa, business productivity advisor del Centre d’Innovació en Productivitat.

13:00h. Torn obert de paraules.

13:20h. Cloenda.

 

Dia i hora

Dijous 25 de novembre de 2010, de 09:30 a 13:30h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entidades colaboradoras