Les jornades
del PTV


"Xarxes socials d’alt valor afegit per empreses. Traient profit empresarial de la Web 2.0"

La web 2.0 ja és una realitat empresarial. Les xarxes socials, que han tingut un creixement exponencial a nivell individual en els darrers anys, ja s’estan incorporant a les empreses, tant internament com en la seva relació amb el seu entorn (clients, proveïdors, treballadors, comunitat,…).

Tan les eines obertes, com puguin ser les xarxes socials LinkedIn o Xing, com les comunitats virtuals ‘tancades’ (associacions, grups d’interès,…) comencen a ser valorades com a una eina de treball, de suport al desenvolupament professional i s’estan incorporant a la dinàmica de les empreses. Algunes, inclús, ja ho estan aplicant, internament, per  a la gestió del coneixement, la gestió de projectes o la millora de la comunicació, per exemple.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer totes aquestes aplicacions, a partir de casos pràctics i reals.

El programa previst és el següent:

Presentació i introducció a les xarxes socials professionals. L’empresa 2.0. Sr. Ramon Costa. Business Productivity Advisor. Centre d’Innovació en Productivitat.

Com treure profit de les xarxes socials professionals ‘obertes’: LinkedIn I Xing. Sra. Marta Carballo. Directora. Hello!Comunicación.

Les xarxes socials ‘tancades’ o comunitats. Casos pràctics. Sr. Josep Baiget. Ticalia

Café relacional.

Les xarxes socials dins l’empresa.

-IN2. Sra. Isabel Ramos. Capital Humà.

-Nextret. Sr. Oriol Bes. Soci Director de Nextret.

-Eines 2.0 a la intranet de l’empresa. Microsoft SharePoint 2010. Sr. Diego Gómez. Business Productivity Advisor. Centre d’Innovació en Productivitat

 

Dia i hora

Dimarts 21 de setembre de 2010, de 10:00 a 13:00h

Lloc

Auditori. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.

Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entidades colaboradoras