Les jornades
del PTV


"El directiu en la presa de decisions davant la crisis: paradigmes i noves línees d’actuació"

L’actual directiu es troba davant nous reptes i en una situació, fruit d’un entorn i de paradigmes, que condicionen les seves decisions. El futur de la organització depèn del grau d’encert en les seves decisions. En aquest seminari, es faran servir paradigmes i errors assumits avui en dia com a correctes per reflexionar sobre les línees a seguir en la presa de decisions així com, de les noves funcions i responsabilitats del directiu transformador, aquell que vol assegurar la competitivitat i el manteniment de la seva organització a llarg termini, equilibrar el curt termini amb la sostenibilitat.

L’estil de direcció que es presentarà està basat en els principis de W. Edwars Deming, avui en dia més vigent que mai. L’home que va impulsar la revolució industrial a Japó i que va anticipar la actual crisis en base a l’estil directiu i econòmic predominat.

La NASA està actualment promovent entre els seus proveïdors el coneixement i l’aplicació de l’estil de direcció proposat per Deming en el seu darrer llibre “ The New Economics”.

 

Dia i hora

Dimarts 19 d'octubre de 2010, d'11:00h a 13:00h

Lloc

Centre d'Empreses de Noves Tecnologies del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Ponents

Introducció. Sr. Fernando Doménech, Director tècnic d'auditoress de sistemes d'ATISAE (www.atisae.com)

Ponència. Sr. Jordi Cabré, Director de SIGEI Consulting (www.sigeiconsulting.com)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores: