"Empreses i Parcs Tecnològics, actuacions i instruments de suport d'ACC1Ó"

ACC1Ó, l'agència per a la innovació i la internacionalització de l'empresa catalana (adscrita al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya), gestiona diverses actuacions de suport als parcs tecnològics com agents dinamitzadors dels sistemes territorials d'innovació de Catalunya. Les actuacions, establertes en el marc del PNRI (Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació) i el Pla Estratègic d'ACC1Ó 2009-2013, estan destinades a reforçar els parcs tecnològics com a infraestructures científico-tecnològiques i empresarials que contribueixen al desenvolupament regional i a connectar-les amb el teixit empresarial i, més concretament, amb les iniciatives clústers del territori.

Les actuacions, basades en una diagnosi exhaustiva prèvia i al treball conjunt amb la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT), es dissenyen i implementen amb l'objectiu de reforçar els serveis de valor afegit que ofereixen els parcs tecnològics de Catalunya, fomentar la professionalització de les seves entitats gestores,  atreure-hi inversions, potenciar el seu posicionament internacional i incidir en la necessitat de respondre a la realitat del teixit empresarial i els clústers del territori:

  • Línia de préstecs per a projectes d'implantació d'empreses als Pols d'Innovació per fomentar la concentració d'activitat empresarial i les sinergies en aquests entorns. Convocada per primer cop l'any 2009, ofereix préstecs amb condicions preferencials a aquelles empreses interessades en instal·lar-se als parcs tecnològics de Catalunya i que, amb la seva instal·lació, generin un efecte tractor sobre altres empreses.

De forma complementària, a la jornada també s'explicaran altres línies de finançament d'ACC1Ó destinades al desenvolupament de projectes d'R+D com són:

  • Línia de préstecs per a projectes d'R+D
  • Línia "Crèdit Innovació"

 

Dia i hora

Dilluns 28 de juny de 2010, de 10:00 a 12:00h

Lloc

Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Programa / Ponents

Empreses i Parcs Tecnològics de Catalunya-Actuacions de suport d'ACC1Ó. Sra. Jennifer Ruiz, gestora de projectes de Sistemes Territorials d'Innovació d'ACC1Ó

Línies de finançament projectes d'R+D+i. Sra. Rocio Flor, gestora de projectes de finançament d’ACC1Ó

(www.acc10.cat)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores: