Les jornades
del PTV


"Presentació de l’estudi Les empreses d’alt creixement i les gaseles a Catalunya"

Catalunya té  250 empreses d’alt creixement, les quals han augmentat les seves vendes un 174% entre  els anys 2004 i 2007.

El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, mitjançant la Secretaria d’Indústria i Empresa, i amb la col·laboració del Centre d’Economia Industrial, ha publicat un estudi sobre les empreses d’alt creixement i les gaseles a Catalunya.

Les 250 empreses han estat identificades, seguint la metodologia d’Eurostat i l’OCDE, entre les companyies catalanes de més de 10 treballadors i que pertanyen al que s’anomena nova indústria (indústria manufacturera i serveis a la producció). D’entre elles, n’hi ha 20 que no superen els cinc anys de vida i que s’anomenen gaseles.

En conjunt, aquest tipus d’empreses van facturar 3.421 milions d’euros l’any 2007 i van duplicar les seves plantilles entre 2004 i 2007.

El programa previst és:

  • Benvinguda Sr. Francesc Martos, director general - conseller delegat del PTV
  • Presentació de l'estudi: Sr. Joan Miquel Hernández, director de l'Observatori de Prospectiva Industrial (OPI), i Sr. Oriol Amat, catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra
  • Cloenda: Sr. Antoni Soy, Secretari d'Indústria i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

 

Dia i hora

Dimarts 15 de juny de 2010, d'11:30 a 13:30h

Lloc

Auditori del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

Inscripcions

L'assistència és gratuïta.
Les places són limitades.

Es requereix inscripció prèvia.


Si voleu rebre més informació sobre aquestes jornades, així com d’altres notícies i esdeveniments relacionats amb la Ciència i la Tecnologia, subscriviu-vos a PTV Info
Entitats col·laboradores: